Porkkalan innoittama ”kalalaatikko”

You may also like...

1 Response

  1. 30.12.2018

    […] Olikohan se viime joulun vai sitä edellisen joulun hitti, kun porkkalaa piti löytyä jokaisen vegaanin joulupöydästä. Porkkala oli niin suosittua, että nestesavu tuntui loppuvan ihan jokaisesta kaupasta ja omanikin taisin lopulta tilata verkosta. Muistan itsekkin silloin tehneeni porkkalaa ja en erityisemmin nauttinut sen mausta. En tosin ole koskaan tykännyt graavilohestakaan, joten se saattoi selittää sitä, että tämäkään herkku ei ollut niin mieluinen. Keksin silloin kuitenkin jalostaa porkkalasta erilaisia ruokia ja siihen se sopi mainiosti. Eli siis jos joululta jäi yli porkkalaa, niin nyt on viimeiset hetket jatkojalostaa se joksikin. Jos tällainen tahna ei kiinnosta, niin kokeile ihmeessä minun ”kalalaatikkoani”. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *